| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
lamps Forum expert

Član od: 26 Jan 2006 Komentari: 5412 Mjesto: negdje jesam...
|
Upisano: Petak Jun 08, 2007 6:34 pm Naslov komentara: Stripovi - download |
|
|
Ima li zainteresovanih za Zagora, dok su mi pri ruci...
za pocetak:
Zagor - Blago crvene planine
http://www.sendspace.com/file/14t4w2 _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
BlauGrana Manageri

Godine: 23 Horoskop:  Kineski:  Član od: 25 Jan 2007 Komentari: 2045 Mjesto: Negdje u masi...
|
Upisano: Petak Jun 08, 2007 6:48 pm Naslov komentara: |
|
|
Imam jaaaaa.............. _________________ Fina gradska raja.....
Šta je? |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
|
| Na vrh |
|
mirzza Forum expert

Godine: 28 Horoskop:  Kineski:  Član od: 16 Nov 2004 Komentari: 9725 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 8:54 am Naslov komentara: |
|
|
lamps sminko, aj nabavi jos  _________________ Jebes zemlju koja oskara nema.
Sarajevo 84
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za ŽELJU je stvar filozofije!!! |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 8:58 am Naslov komentara: |
|
|
eeee, drug, evo tek dosla kuci, idem malo odrijemati, pa slijedi nastavak cim se probudim
ima ih, da umrem uploadujuci  _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
Laufer Forum expert

Godine: 34 Horoskop:  Kineski:  Član od: 09 Sep 2004 Komentari: 7981 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 9:14 am Naslov komentara: |
|
|
ja obozavam stripove...
Ima da sve ovo isprintam
A da promijenimo temu u "Stripovi - download" , pa da postavjlete sve zive i nezive stripove za skinuti ? Mislim da bi to bilo bolje _________________ Malo skokova u Africi, Sarajevo 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=YfyUW-4EcW4 |
|
| Na vrh |
|
mirzza Forum expert

Godine: 28 Horoskop:  Kineski:  Član od: 16 Nov 2004 Komentari: 9725 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 9:17 am Naslov komentara: |
|
|
bi bilo bi bolje, ili samo stripovi, ta tema vec postoji, da sluzi za razmjenu i kupovinu, prodaju i slicno  _________________ Jebes zemlju koja oskara nema.
Sarajevo 84
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za ŽELJU je stvar filozofije!!! |
|
| Na vrh |
|
dj_pippi Manageri

Član od: 22 Mar 2006 Komentari: 2031 Mjesto: Vendetta
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 9:45 am Naslov komentara: |
|
|
ma ja imam boga oca od stripova...starih, novih, ozbiljnih, neozbiljnih, šunda. moj stari je to skupljao od mladosti. i ja ih obožavam. pa ako kome išta treba neka prvo proba kod mene  _________________ "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." - George Best
http://www.youtube.com/watch?v=OEPCbaQyMy0 |
|
| Na vrh |
|
Strang3r Studenti

Član od: 17 Jun 2005 Komentari: 767 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 10:15 am Naslov komentara: |
|
|
| Laufer (citat): | ja obozavam stripove...
Ima da sve ovo isprintam
A da promijenimo temu u "Stripovi - download" , pa da postavjlete sve zive i nezive stripove za skinuti ? Mislim da bi to bilo bolje |
odlicna ideja... pogotovo ako neko ima linkove sa 100 epizoda nekog stripa i tako to
 |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 5:44 pm Naslov komentara: |
|
|
| Laufer (citat): | ja obozavam stripove...
Ima da sve ovo isprintam
A da promijenimo temu u "Stripovi - download" , pa da postavjlete sve zive i nezive stripove za skinuti ? Mislim da bi to bilo bolje |
pa mislila sam prvo da stavim "stripovi -download", ali sam stavila Zagor iz jednostavnog razloga
Imam Zagora u GB-ima i svi su fino slozeni, pa ako neko zeli da skida, mislila sam da postavljam samo Zagora, za sada
al, svejedno, mislim....
sad ce jos par epizoda, pa samo cu editovati ovaj post, eto _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
t_bejbe Direktori

Godine: 25 Horoskop:  Kineski:  Član od: 13 Sep 2004 Komentari: 2953 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 5:51 pm Naslov komentara: |
|
|
ja imam dilan dog-a i martin mystere _________________ Što je čovjek bez životinja? Ako sve životinje odu, čovjek će umrijeti od velike usamljenosti duha. Što god se desilo životinjama ubrzo će se dogoditi i čovjeku. Sve stvari su povezane. |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 6:15 pm Naslov komentara: |
|
|
| t_bejbe (citat): | | ja imam dilan dog-a i martin mystere |
moze dilan dog  _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
Fanzi Studenti

Godine: 26 Horoskop:  Kineski:  Član od: 07 Maj 2006 Komentari: 769
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 6:19 pm Naslov komentara: |
|
|
ja imam kolekciju Alan Forda na CD.
posho mi je konekcija zivi fush, ko god zeli CD neka se javi na PM. _________________ Oscail mo shúile
Nìos mò
Èist è sin
Ar an tsáile snámha
Fol lol the doh fol the day... |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 6:49 pm Naslov komentara: |
|
|
imam i ja nekih 100 epizoda, pa kad dodje na red bice i Alan Ford
evo onda da ne editujem prosli post
Zagor - Akt nasilja / odlucujuci udarac, u paketu
http://www.sendspace.com/file/al6tju
_hiljadu zamki - http://www.sendspace.com/file/z39uv2 _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
t_bejbe Direktori

Godine: 25 Horoskop:  Kineski:  Član od: 13 Sep 2004 Komentari: 2953 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 7:30 pm Naslov komentara: |
|
|
| lamps (citat): | | t_bejbe (citat): | | ja imam dilan dog-a i martin mystere |
moze dilan dog  |
moze, al mislim da je najlakse na cd da ti sprzim jer ce inace trajat godinama slanje 256MB _________________ Što je čovjek bez životinja? Ako sve životinje odu, čovjek će umrijeti od velike usamljenosti duha. Što god se desilo životinjama ubrzo će se dogoditi i čovjeku. Sve stvari su povezane. |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
Upisano: Subota Jun 09, 2007 10:18 pm Naslov komentara: |
|
|
| t_bejbe (citat): |
moze, al mislim da je najlakse na cd da ti sprzim jer ce inace trajat godinama slanje 256MB |
hoces mi poslati cd
ma nije frka, najvjerovatnije da cu i DD saletiti ovih dana, da te ne mucim,
al' hvala svakako...
evo jos tri Zagora u paketu:
-Leteci manijak
- Zarobljenici Roksa
- Zagonetni dvojnik
http://www.sendspace.com/file/b4n1yl _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
Strang3r Studenti

|
Upisano: Nedelja Jun 10, 2007 10:46 am Naslov komentara: |
|
|
za ove CDove od 100 epizoda PLIZ fino sa HJ split rastavite na fajlove od po 100tinjak MB http://www.freebyte.com/hjsplit/ i upload na rapidshare
ja dignem 100 epizoda alan forda, kad budem imao limita  |
|
| Na vrh |
|
Naida8 Velika matura

Godine: 25 Horoskop:  Kineski:  Član od: 12 Apr 2007 Komentari: 588
|
Upisano: Nedelja Jun 10, 2007 3:33 pm Naslov komentara: |
|
|
lampice daj jos  _________________ Ja nemam nigdi nikoga
al' moja prica prosta je
stogod ih manje zavoles
manje ti njih nedostaje |
|
| Na vrh |
|
lamps Forum expert

|
Upisano: Nedelja Jun 10, 2007 5:36 pm Naslov komentara: |
|
|
Zagor:
- Robovi rudnika
- Igra pet strijela
- Celicna neman
http://www.sendspace.com/file/morkxs
- Cijena zivota
http://www.sendspace.com/file/meecjh
strang3r - ne kontam sta da se rastavi? Je l' ti to meni nesto?  _________________ ...i ja sam satrovacka zivotinja, i mene uzbudjuju prostacke reci. kad se tucam iz mene provali nemoguc jezik: grizem, vristim, kad vodim ljubav menjam sve. Iza mene ostaje drama! I ja sam satrovacka zivotinja... |
|
| Na vrh |
|
Strang3r Studenti

|
Upisano: Nedelja Jun 10, 2007 8:14 pm Naslov komentara: |
|
|
| lamps (citat): |
strang3r - ne kontam sta da se rastavi? Je l' ti to meni nesto?  |
paaa ako neko ima npr. 700MB epizoda nekog romana, a za upload na rapidshare ima oredjeni limit po fajlu... doduse moze se zipovati u paketicima... ma svejedno  |
|
| Na vrh |
|
|